SANG & SCENE

Sangundervisningen vår er en kombinasjon av solotimer i studio og gruppetimer, og vi legger stor vekt på samarbeid med andre.


Vi jobber målrettet for å utvikle hver enkelts unike talent, og vet at man kan få til utrolig mye dersom man er motivert og virkelig ønsker å nå et mål.


Elevene våre deltar hvert år på mange ulike spennende konserter, forestillinger, show innspillinger osv..og det forventes at man jobber med konkrete øvingsoppgaver hjemme.


Kurset varer 1 - 1,5 time/per uke, og  gruppene deles etter alder og/eller nivå.


Nye søkere blir invitert til prøvetime/"Audition" i august. Motivasjon er det aller viktigste.

Vokalcoaching

Vokalcoaching er solotimer i studio - 30 min per. uke. 


Vi jobber med ulike sanger og uttrykk,- og lytter i stor grad til elevenes ønsker og det de selv liker å synge.

Elevene opptrer på noen konserter, men ikke så ofte/mye som elever på "Sang og scene"


Nye søkere blir invitert til prøvetime/"Audition" i august. Motivasjon er det aller viktigste.

DANS & SCENE

Dans & Scene er et tilbud for deg som ELSKER å danse og stå på scenen. 

Elevene på dette kurset jobber tett med sangelevene, og samarbeider om ulike show, konserter, innspilling av musikkvideo, turneer og andre spennende ting., og som for alle våre kurs legger vi stor vekt på å utvikle hver enkelts talent, mål og ønsker. 

Det forventes at elevene jobber med koreografier og andre oppgaver hjemme, og at man kommer godt forberedt til timene.

Gruppene deles inn etter alder og/eller nivå, og timene varer fra 1 - 2 timer per uke.Nye søkere blir invitert til prøvetime/"audition" i august. 

Motivasjon er det aller viktigste.

SMÅSTJERNER

Småstjerner et et tilbud til jenter og gutter som elsker å synge, danse, spille skuespill, kle seg ut i rare kostymer, leke og opptre.

Våre stjerner deltar på ulike konserter og show, spiller inn sanger i studio og har det VELDIG gøy. 


60 min. per uke - Alder; 6 - 7 år. (ca)


De som ønsker å fortsette på ZingZang etter ett år på Småstjerner får "automatisk" tilbud om plass videre på et av våre andre kurs
Ingen prøvetime/audition for dette kurset.

GUTTA

Det finnes kanskje litt få tilbud for gutter som liker å synge, danse, lage musikk og ha konserter. Gutter vi snakker med forteller i alle fall ofte  at de har testet ut ulike tilbud, men at de føler de  "drukner"  i jenter, eller at det oppleves "kjedelig".

Det ønsker vi på Zing Zang å gjøre med. Vi satser på gutta.


Gutta er et av våre tilbud som er "skreddersydd" for gutter som digger å synge og opptre,- en artistgruppe som i flere år har reist rundt i hele landet, hatt massevis av konserter, besøkt barnekor og gitt ut ny musikk. 

Gutta møtes fast en gang i uka, og vi opplever at det å møte andre som er interessert i det samme som dem, kanskje er det aller viktigste. 

Alder; 11 - 13 år (ca)Vi er aller mest opptatt av motivasjon, og interesserte gutter blir invitert til en prøvetime og samtale.

MINI-GUTTA

Mini-GUTTA har det gøy, øver, synger og danser, og mange jobber for å få en plass i "GUTTA" når de blir store nok til det.

Mini-Gutta opptrer sammen med de andre på ZingZang på ulike konserter og show, og synes det er kult å møte andre gutter som liker å holde på med det samme som dem.

Alder; 8 -10 år (ca)


Det er ikke prøvetime/audition for å få plass i Mini-Gutta.

MUSIKAL

Skoleåret 2021/21 gjennomførte vi en "prøveperiode" for nytt tilbud "Musikal", og i begynnelsen av juni 2022 ble 2 egenkomponerte Musikaler med 2 ulike grupper fremført i Åsane kulturhus.

Svært positive opplevelser og erfaringer vi har gjort dette "prøveåret" gjør at vi ønsker å gå videre med tilbudet,- men med litt endringer, og med litt andre rammer. 

Fra og med høstsemesteret blir det bare en Musikalgruppe, og det blir audition for alle roller.

Hvilke skuespillere vi trenger,- alder, jenter, gutter osv....og hvor mange vi trenger, henger selvsagt sammen med hvilken Musikal vi setter opp, og dette kommer det mer informasjon om (før 01.07.22)

Øving og timer starter i august, og vi satser på flere/mange forestillinger i mai/juni 2023.

Elever på Musikal får delta på konserter og Show i øveperioden. Enten med "klipp" fra selve musikalen, eller andre ting.

Sang & Låtskriving blir fra og med høstsemesteret et helårskurs, og er en kombinasjon av det å lære å lage egne låter, jobbe i studio og Vokalcoaching.

Barbro Wiig Sulebakk leder kurset, men vi samarbeider også med andre låtskrivere, produsenter osv...

Vi legger til rette for at de som ønsker det kan gi ut låten/låtene sine profesjonelt, men kostnader knyttet til dette er ikke inkludert i kursprisen.

Undervisningen foregår i små grupper og solo. (alder/nivå)


Nedre aldersgrense; 10 år.


Ingen prøvetime/Audition for dette kurset.

SANG & LÅTSKRIVING

"SKREDDERSYDD"

Dette er et tilbud til barn/ungdommer som har helst spesielle ønsker, og ting de ønsker hjelp og veileding til, og da "skreddersyr" vi et opplegg som passer for dem;

Artistveileding/coaching.

Studio/musikkproduksjon.

Alternativ opplæring/Skole

m.m