ZINGZANG er en ideel kulturvirksomhet som holder til i Alver kommune/Vestland. Vi ble stiftet i 2021, men har 25 års erfaring fra bransjen via ENK (BWSmusikk).

Vi består av musikere, kreative produsenter, komponister, dansere og koreografer, som brenner for profesjonell scenekunst,- først og fremst på musikkfronten, men elsker også å blande ulike kunstformer i våre forestillinger.

Samlet har vi bakgrunn fra musikalverden, klassisk utdanning, popindustrien, , dans, teater, tekstbehandling, forretningsutvikling, som kursholdere, booking, management, artistutvikling, komposisjon og utgivelse av musikk, rådgivningsarbeid i musikkbransjen,  og ikke minst som kreative produsenter.

 

Som kreative kulturnæring og produsenter ser vi muligheter, og får ting til å skje.

Vi er sosiale entrepenører innen kulturnæring, og vi ser og utnytter lokalt potensiale. Posisjonert mellom den kreative og den praktiske prosessen, kan vi bidra til gjøre visjon til virkelighet innenfor gode rammer. Vi er ansvarlig for å tenke langsiktig, kartlegge finansielle muligheter, bidra til å sette sammen gode team, kontakte samarbeidspartene og å holde oversikt over de store linjene i både forprosjekter, produksjoner, turnè, kursvirksomhet og ulike arrangement.

Vi har bred erfaring innenfor programmering av ulike forestillinger, konserter og show, komposisjon, logistikk, administrasjon og prosjektutvikling, koordinering av frivillige, økonomi, styrearbeid, ulike fagutvalg, DKS-arbeid og konferanse/arrangement. Vi jobber primært innen populærmusikk og musikkteater, og er opptatt av å inkludere unge profesjonelle og ny-utdannede i våre prosjekter. Vi er også opptatt av å invitere barn og unge som aktive deltagere, og bygge broer mellom frivillig og profesjonelt kulturliv lokalt og regionalt.

Når vi som kulturbedrift har valt å satse lokalt og i distriktet, har vi ofte følt at vi ploger vei i sterk storm, og den erfaringen vi har opparbeidet de siste årene, og det vi har fått til,- tross alt, er noe vi gjerne deler med andre.

ZingZang samarbeider med en rekke kunstnere, produsenter og andre fagpersoner, og har både fast ansatte og gode Frilansere med på laget.

Vi ønsker å satse på et profesjonelt kulturtilbud i distriktet, - i tråd med det som er et av de viktigste målene i den nye regionale Kulturplanen " Kultur skaper samfunn" (2023), og ønsker å bidra til å  styrke det profesjonelle kulturlivet i regionen.


VÅRE HOVEDAKTIVITETER ER:

Planlegging og gjennomføring av ulike arrangement.

Komposisjon

Produksjon og utgivelse av ny musikk

Booking/Management

Artistrådgiving

Konsertarrangør

Kreative produsentoppgaver

Kursvirksomhet for barn og unge.

 

 

ZingZang  eies og drives av ekteparet

Barbro og Øystein Sulebakk

      Barbro er komponist, sanger og pedagog med utdanning fra Musikkonsertvatoriet i  Kristiansand.

I 25 år har hennes hovedfokus vært  musikk og musikkformidling for barn og unge, men hun henvender seg også til et voksent publikum via sin musikk og sangene hun skriver.

Barbro sitt store engasjement for barn og unge, har ført til mange utgivelser for målgruppen, og sammen med sin "syngende familie" har hun reist rundt i hele landet i en årrekke som Team Sulebakk.

Mange vil nok også kjenne henne igjen som "primus motor" for Storkonsert som arrangeres rundt omkring i de største konserthusene i landet. Et prosjekt der barnekor blir invitert med i en profesjonell forestilling i samarbeid med ulike artister og spennende musikere.

I 2019 kjøpte familien Sulebakk en gammel sjøbod, og nå satser de alt på drømmen om ZingZang,- et unikt og fantastisk sted for sang,- og danseglade barn og unge. "Da jeg var liten drømte jeg om et sted som ZingZang.
Et sted der jeg kunne synge og danse dagen lang, og som var proppfullt av glede og musikk.  Nå har drømmen min blitt til virkelighet, og jeg må nesten klype meg i armen....."

Barbro Wiig Sulebakk
Daglig leder